Houdbaar ondernemen

Social Return en MVO bij aannemersbedrijf de Boorder en Koreman

Bij aannemersbedrijf 'de Boorder en Koreman' speelde in eerste instantie een vraagstuk met betrekking tot Social Return. Bij elke Nederlandse gemeente een steeds belangrijker item om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden op een baan. Vanuit de sociale betrokkenheid van Marcel Koreman en de opdrachten die 'de Boorder en Koreman' voor de gemeente Alkmaar uitvoert, wilde Marcel Koreman hier proactief een oplossing bieden. Voor 'de Boorder en Koreman' is door 'Houdbaar Ondernemen' een complete oplossing geïmplementeerd inclusief rapportage systeem naar de gemeente voor het Social Return vraagstuk.

Aanvullend zijn op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) stappen gezet. Het bewustzijn voor MVO was bij Marcel Koreman reeds aanwezig. Door het vastleggen van de CO2 uitstoot van 'de Boorder en Koreman' is praktisch en concreet invulling gegeven aan MVO bij 'de Boorder en Koreman'.

Nadat Social Return is ingevoerd en MVO in beeld is gebracht inclusief doelstellingen is de website van 'de Boorder en Koreman' uitgebreid met MVO en Social Return. Onderstaand is de website van 'de Boorder en Koreman' te zien voor en na het werk van 'Houdbaar Ondernemen'.

vlekken vlekken

Meer info over de Boorder en Koreman, klik hierBedrijfsgegevens

Tel. nr : 06 469 67 469

E-mail: info@houdbaarondernemen.nl

KvK: 60209925

BTW: NL002073485B53

© 2014 houdbaarondernemen algemene voorwaarden links