Houdbaar ondernemen

Nieuws

vlekken

Veel bedrijven worstelen met social return.

Nu.nl publiceert het nieuws (27 sep 2014) dat veel bedrijven moeite hebben met de verplichting om mensen met achterstand tot arbeidsmarkt een plek te geven zonder dat dit leidt tot ontslag van eigen medewerkers. Houdbaar Ondernemen biedt hulp bij vraagstukken omtrent Social Return. Vanuit de gedachte van kansen voor uw bedrijf, wordt samen met u de best mogelijke oplossing ingevoerd. Het complete artikel van nu.nl is te lezen door te klikken op "bedrijfsleven worstelt met verplichte inzet werklozen".

Het belang van de Noordpool.

Bernice Notenboom gaat op extreme expedities om het veranderende klimaat een gezicht te geven. Ze wil laten zien wat de gevolgen van de klimaatverandering zullen zijn voor mens, dier en planeet. Met haar verhaal 'The Artic March, The Story!' wil Bernice laten zien dat het Noordpoolgebeid echt de moeite waard is om te beschermen. "Nergens ter wereld is de klimaatverandering meer merkbaar dan op de Noordpool. De Noordpool is een prachtige metafoor om de problematiek van klimaat verandering duidelijk te maken." Laat u ook inspireren tot aktie door te klikken op "The Artic Walk".

NS en OV-fiets recycle.

Een mooi initiatief van de NS en OV-fiets om de afgeschreven fietsen zoveel mogelijk te recyclen. Dit met behulp van medewerkers die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Meer info klik op NS en OV-fiets recycle.

Aansluiting bij Prisma Advies Groep.

Per 1 januari 2015 heb ik me aangesloten bij de Prisma Advies Groep. Een mooie groep zelfstandig werkende adviseurs met elk een eigen vakgebied en gericht op MKB boven het Noordzeekanaal. Meer info klik op Prisma Advies Groep.

Bedrijfsgegevens

Tel. nr : 06 469 67 469

E-mail: info@houdbaarondernemen.nl

KvK: 60209925

BTW: NL002073485B53

© 2014 houdbaarondernemen algemene voorwaarden links